دستگاه جوجه کشی خانگی و صنعتی

تولید کننده انواع دستگاه جوجه کشی خانگی و صنعتی

دستگاه جوجه کشی خانگی و صنعتی

تولید کننده انواع دستگاه جوجه کشی خانگی و صنعتی

۲ مطلب در شهریور ۱۴۰۲ ثبت شده است

ویژگی های بهترین هیتر برقی فن دار

پنجشنبه, ۳۰ شهریور ۱۴۰۲، ۰۳:۳۰ ب.ظ

با اغاز فصل سرد سال استفاده از دستگاه های گرمایشی افزایش پیدا میکند . در این بین انتخاب یک محصول گرماده ارزان قیمت که ابعاد کوچکی داشته و مصرف انرژی پایینی نیز داشته باشید بهترین موقعیت خواهد بود . در این بخش محصولی را معرفی میکنیم که از این شرایط یکی از بهترین انتخاب ها محصول می باشد.

مناسب برای محیط های کوچک :

هیتر برقی فن دار وسیله ای کوچک است که به صورت اختصاصی همراه با المنت های قدرتمند و یک فن پرقدرت طراحی و تولید شده است. دستگاه به گونه ای تولید شده است که در مقابل مصرف انرژی پایین حداکثر راندمان را برای استفاده کاربر تولید کند. این فرایند با توجه به کیفیت بالای المنت و همینطور فن دستگاه امکان پذیر می باشد.

فن در این دستگاه به گونه ای عمل میکند که امکان پرتاب هوای گرم تولیدی توسط المنت ها را دارد. از این رو اهمیت استفاده از یک فن قدرتمند کاملا حس می شود. فن مدنظر باید توانایی کافی برای انتقال سریع دمای گرم را داشته باشد و از این رو در این دستگاه از فن های بسیار قدرتمند موتوژن و الکتروژن استفاده شده است.

مصرف انرژی کم :

استفاده از المنت هایی با طراحی مدرن و کم مصرف بهترین روش برای کاهش مصرف انرژی دستگاه است. المنت هایی که در کنار مصرف انرژی پایین حداکثر گرمای ممکنه را تولید کنند. این نوع از المنت ها به صورت اختصاصی بر روی این دستگاه قرار داده شده اند و از این رو میتوان اطمینان داشت که به راحتی قابل استفاده می باشند.

فن با قابلیت تنظیم سرعت :

فن قرار داده شده بر روی این هیتر برقی امکان تغییر سرعت دارد. از این رو میتوان با توجه به نیاز مصرف کننده که بستگی به اندازه ی محیط دارد سرعت فن را در سه اندازه تنظیم کرد. هر چقدر سرعت فن بیشتر باشد سرعت گرم کردن محیط نیز افزایش پیدا میکند. بیان این نکته ضروری است که سرعت بسیار بالای فن سبب افزایش صدای تولیدی ان نیز خواهد شد. با اینکه دستگاه به گونه ای طراحی شده است که صدای فن حداقل ممکنه باشد اما در هر صورت هر چقدر سرعت چرخش فن افزایش پیدا کند صدای تولیدی نیز افزایش خواهد داشت.

تنظیم اتوماتیک دما :

یکی از ویژگی های بسیار خاص در این دستگاه امکان تنظیم اتوماتیک دما می باشد. دستگاه به یک ترموستات دمایی مجهز است که به صورت آنی دمای محیط را دریافت میکند. در نتیجه با تنظیم دمای مدنظر کاربر بر روی دستگاه ، در صورت افزایش یا کاهش دما از مقداری که کاربر تنظیم کرده است، سیستم به صورت خودکار هیتر را روشن و خاموش خواهد کرد. از این رو هم دما به صورت دقیقی تنظیم میشود و هم اینکه میزان هدر رفت انرژی و مصرف برق دستگاه به حداقل مقدار ممکنه خواهد رسید .

امنیت :

یکی از مهمترین فاکتورها در خرید هیترهای کوچک توجه به امنیت انتها می باشد. در صورتی که دما بیش از حد افزایش پیدا کند ، هیتر به صورت اتوماتیک خاموش میشود. همچنین پس از خاموش شدن هیتر ، به منظور خنک سازی کامل المنت ها فن به کار خود ادامه خواهد داد.

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۳۰ شهریور ۰۲ ، ۱۵:۳۰
  • دستگاه جوجه کشی هواباتور

مهم ترین موارد در انتخاب پرکن

پنجشنبه, ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۰:۳۶ ق.ظ

پرکن از جمله ابزارهایی می باشد که بخصوص در مرغداری ها و یا مراکز توضیح طیور زنده به منظور پرکنی از لاشه مورد استفاده قرار میگیرند. در زیر به بررسی پرکن ها و همینطور فاکتورهای مهم در انتخاب انها خواهیم پرداخت.

پرکن طیور :

یکی از مهمترین موارد در انتخاب پرکن ها ، توجه به این موضوع است که ایا پرکن مخصوص یک پرنده برای سایر پرنده ها هم قابل استفاده می باشد ؟ پاسخ قطعا خیر می باشد.

 

 

 

برای بررسی این مورد باید با دو مقوله مهم اشنا شوید :

انگشتی پرکن : انگشتی عامل اصلی در پرکنی می باشد . زمانی که انگشتی پرکن به لاشه گیر میکند، شیار های موجود بر روی انگشتی شرایط را برای پرکنی مهیا می کنند. اندازه ی انگشتی با توجه به نوع پرنده متفاوت می باشد. برای مثال انگشتی های بلدرچین یک سوم انگشتی های بوقلمون می باشند. حال اگر انگشتی بلدرچین به بوقلمون برخورد کند نه تنها نمیتواند پرکنی کند بلکه امکان اسیب به لاشه و همینطور انگشتی ها بسیار بالا می باشد.

فاصله بین انگشتی ها : علاوه بر سایز انگشتی ها، مورد بعدی فاصله بین انگشتی ها می باشد. در طیوری که جسه ی کوچکی دارند، همچون بلدرچین، فاصله ی بین انگشتی ها باید کم باشد تا لاشه در بین انگشتی ها گیر نکند. از این رو تعداد انگشتی به کار رفته در طیوری همچون بلدرچین بسیار زیادتر از سایر طیور می باشد.

فاصله ی بین انگشتی ها اگر به صورت استانداردی رعایت نشود راندمان دستگاه پرکنی به شدت کاهش پیدا میکند. برای مثال اگر لاشه بلدرچین در داخل دستگاه پرکنی اردک مورد استفاده قرار گیرد، بدون شک لاشه بین انگشتی ها گیر کرده و پرکنی انجام نخواهد شد. به صورت برعکس اگر لاشه ی اردک در داخل پرکن بلدرچین قرار گیرد به دلیل ابعاد بزرگ پرکنی صورت نگرفته و راندمان دستگاه نزدیک به صفر خواهد بود.

از این رو نباید پرکن های طیور مختلف را برای یکدیگر استفاده کرد.

نکته مهم در خریداری پرکن ، توجه به جنس مخزن پرکن می باشد. پرکن ها غالبا به صورت دو تکه طراحی و تولید میشوند. یک تکه که مخزن دستگاه است . مخزن محل قرار گیری انگشتی ها می باشد و به صورت مستقیمی با لاشه در ارتباط است. بدنه ی دوم در برگیرنده ی مخزن و موتور می باشد.

بهرحال برای راه اندازی و چرخاندن سینی پرکنی نیاز به یک موتور وجود دارد. موتور به صورت منظمی چرخیده و پرکنی انجام می شود. موتور امکان اتصال به صورت کوپل مستقیم یا تسمه پولی را دارد. بیشتر مواقع به منظور افزایش هر چه بیشتر طول عمر دستگاه، موتور با تسمه فولی به چرخاننده متصل میشود.

موتور باید توان چرخش استانداردی داشته باشد و از سویی دیگر لرزش بالایی را به سیستم منتقل نکند. به طور کلی کیفیت یک دستگاه پرکنی به کیفیت موتور ، مخزن و همینطور انگشتی ها بستگی دارد.

پرکن مرغ چگونه کار میکند ؟

اگر قصد استفاده از پرکن مرغ را دارید، در ابتدا پیشنهاد میشود به مدت 5 دقیقه لاشه را داخل اب گرم 60 درجه ای قرار دهید. اب گرم سبب نرم کردن پوست و در نتیجه اسان شدن پرکنی خواهد شد.

دمای بالا میتواند در کیفیت گوشت پرنده تاثیر بگذارد و از این رو دما بهتر است بیشتر از 60 درجه نباشد.

پس از این مورد لاشه را داخل مخزن دستگاه قرار داده و استارت کار دستگاه را بزنید. لاشه بر روی سینی افتاده و موتور سینی را می چرخاند. در نتیجه لاشه به انگشتی ها برخورد میکند. پیشنهاد مهم دیگر این است که در زمان پرکنی به هر وسیله ای که ممکن است روی لاشه ی در حال پرکنی اب بریزید. این موارد سبب اسان شدن پرکنی شده و در نتیجه بدون اسیب به لاشه پرکنی انجام خواهد شد.

پرکن از جمله ابزارهایی می باشد که بخصوص در مرغداری ها و یا مراکز توضیح طیور زنده به منظور پرکنی از لاشه مورد استفاده قرار میگیرند. در زیر به بررسی پرکن ها و همینطور فاکتورهای مهم در انتخاب انها خواهیم پرداخت.

پرکن طیور :

یکی از مهمترین موارد در انتخاب پرکن ها ، توجه به این موضوع است که ایا پرکن مخصوص یک پرنده برای سایر پرنده ها هم قابل استفاده می باشد ؟ پاسخ قطعا خیر می باشد.

برای بررسی این مورد باید با دو مقوله مهم اشنا شوید :

انگشتی پرکن : انگشتی عامل اصلی در پرکنی می باشد . زمانی که انگشتی پرکن به لاشه گیر میکند، شیار های موجود بر روی انگشتی شرایط را برای پرکنی مهیا می کنند. اندازه ی انگشتی با توجه به نوع پرنده متفاوت می باشد. برای مثال انگشتی های بلدرچین یک سوم انگشتی های بوقلمون می باشند. حال اگر انگشتی بلدرچین به بوقلمون برخورد کند نه تنها نمیتواند پرکنی کند بلکه امکان اسیب به لاشه و همینطور انگشتی ها بسیار بالا می باشد.

فاصله بین انگشتی ها : علاوه بر سایز انگشتی ها، مورد بعدی فاصله بین انگشتی ها می باشد. در طیوری که جسه ی کوچکی دارند، همچون بلدرچین، فاصله ی بین انگشتی ها باید کم باشد تا لاشه در بین انگشتی ها گیر نکند. از این رو تعداد انگشتی به کار رفته در طیوری همچون بلدرچین بسیار زیادتر از سایر طیور می باشد.

فاصله ی بین انگشتی ها اگر به صورت استانداردی رعایت نشود راندمان دستگاه پرکنی به شدت کاهش پیدا میکند. برای مثال اگر لاشه بلدرچین در داخل دستگاه پرکنی اردک مورد استفاده قرار گیرد، بدون شک لاشه بین انگشتی ها گیر کرده و پرکنی انجام نخواهد شد. به صورت برعکس اگر لاشه ی اردک در داخل پرکن بلدرچین قرار گیرد به دلیل ابعاد بزرگ پرکنی صورت نگرفته و راندمان دستگاه نزدیک به صفر خواهد بود.

از این رو نباید پرکن های طیور مختلف را برای یکدیگر استفاده کرد.

نکته مهم در خریداری پرکن ، توجه به جنس مخزن پرکن می باشد. پرکن ها غالبا به صورت دو تکه طراحی و تولید میشوند. یک تکه که مخزن دستگاه است . مخزن محل قرار گیری انگشتی ها می باشد و به صورت مستقیمی با لاشه در ارتباط است. بدنه ی دوم در برگیرنده ی مخزن و موتور می باشد.

بهرحال برای راه اندازی و چرخاندن سینی پرکنی نیاز به یک موتور وجود دارد. موتور به صورت منظمی چرخیده و پرکنی انجام می شود. موتور امکان اتصال به صورت کوپل مستقیم یا تسمه پولی را دارد. بیشتر مواقع به منظور افزایش هر چه بیشتر طول عمر دستگاه، موتور با تسمه فولی به چرخاننده متصل میشود.

موتور باید توان چرخش استانداردی داشته باشد و از سویی دیگر لرزش بالایی را به سیستم منتقل نکند. به طور کلی کیفیت یک دستگاه پرکنی به کیفیت موتور ، مخزن و همینطور انگشتی ها بستگی دارد.

پرکن مرغ چگونه کار میکند ؟

اگر قصد استفاده از پرکن مرغ را دارید، در ابتدا پیشنهاد میشود به مدت 5 دقیقه لاشه را داخل اب گرم 60 درجه ای قرار دهید. اب گرم سبب نرم کردن پوست و در نتیجه اسان شدن پرکنی خواهد شد.

دمای بالا میتواند در کیفیت گوشت پرنده تاثیر بگذارد و از این رو دما بهتر است بیشتر از 60 درجه نباشد.

پس از این مورد لاشه را داخل مخزن دستگاه قرار داده و استارت کار دستگاه را بزنید. لاشه بر روی سینی افتاده و موتور سینی را می چرخاند. در نتیجه لاشه به انگشتی ها برخورد میکند. پیشنهاد مهم دیگر این است که در زمان پرکنی به هر وسیله ای که ممکن است روی لاشه ی در حال پرکنی اب بریزید. این موارد سبب اسان شدن پرکنی شده و در نتیجه بدون اسیب به لاشه پرکنی انجام خواهد شد.

 

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۰۹ شهریور ۰۲ ، ۱۰:۳۶
  • دستگاه جوجه کشی هواباتور