دستگاه جوجه کشی خانگی و صنعتی

تولید کننده انواع دستگاه جوجه کشی خانگی و صنعتی

دستگاه جوجه کشی خانگی و صنعتی

تولید کننده انواع دستگاه جوجه کشی خانگی و صنعتی

۲ مطلب در دی ۱۳۹۹ ثبت شده است

دستگاه جوجه کشی دسته دوم بخریم ؟

يكشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۰۴:۵۲ ب.ظ

استفاده از دستگاه های جوجه کشی در سال های اخیر به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. این افزایش همراه با افزایش تقاضا بوده که تاثیر بسزایی در افزایش رویکرد به سمت این دستگاه ها شده است.

در این بین علاوه بر داغ بودن بازار خرید دستگاه جوجه کشی ، بازار خرید دستگاه جوجه کشی دسته دوم نیز بسیار داغ می باشد . در چنین بازاری اگر کمی لغزش کنید امکان سوختن بالاست ! از این رو باید به نکات مهمی در هنگام خرید توجه داشته باشید :

- بدنه دستگاه : سعی کنید بدنه ی دستگاه را به صورت نقطه به نطقه بررسی کنید. اگر دستگاه فلزی بود و بدنه کمی هم زنگ زدگی داشت ، کارش تمام است ! از خرید ان دستگاه سر باز زنید ! ممکن است فروشنده با استفاده از رنگ یا قلمو در جهت پنها کردن این مشکل دستگاه شود که باید به صورت کامل بررسی کنید .

عایق دستگاه را نیز چک کنید که مشکلی نداشته باشد . این چک کردن با روشن کردن دستگاه و خاموش شدن و چک تغییرات دمایی حاصل میشود . این تغییرات را در 2 ساعت می توان تست و بررسی کرد.

همچنین محیط داخلی دستگاه را با دقت بسیار زیادی تست و بررسی کنید . این تست در بدنه هم باید اتفاق بیفتد. در دستگاه های جوجه کشی پلاستیکی که بیشتر شامل دستگاه های خانگی می شوند و همینطور در دستگاه های جوجه کشی پی وی سی نیز به بدنه دقت خاصی داشته باشید چرا که در این مورد نیز امکان شکستن بدنه وجود دارد ! باید با دقت توجه کرد و سپس افدام به هزینه کرد.

- فن دستگاه : فن دستگاه حتما چک شود و در صورت پایین بودن کارایی که از صدای فن و عملکرد ان مشخص است هزینه ی ان کم شده یا نمونه ی جدیدی از همان فن از فروشنده درخواست شود.

- سنسور از دیگر موارد بسیار مهم می باشد. هر چقدر سنسور شناخته شده تر باشد قیمت پایانی دستگاه بالا می رود . از عمکرد سنسور با استفاده از دماسنج ها و رطوبت سنج های انالوگ یا دیجیتال مطئن شوید.

- کنترلر به صورت کامل چک شده و عملکرد موتور و سیستم گرمایشی کامل چک شود . عدم انجام صحیح دستورات توسط کنترلر می تواند نشان از خرابی کنترلر باشد که باید به صورت دقیقی بررسی شود.

کنترلر اطلاعات را از سنسور گرفته و اقدامات دیگر را اعمال میکند ، بنابراین توجه کافی داشته باشید که سنسور نیز در این مورد بسیار تاثیرگذار است و احتمال خرابی سنسور سبب انجام نادرست اقدامات توسط کنترلر خواهد شد.

-سیستم رطوبت رسانی : بررسی و تست سیستم رطوبت رسانی از دیگر اقدامات بسیار مهم بخصوص در دستگاه های صنعتی می باشد . سیستم رطوبت رسانی هم در ستر و هم در هچ بسیار مهم می باشد و از این رو باید به صورت کامل مورد بررسی قرار گیرد.

از دیگر مواردی که توجه به ان ضروری می باشد، گارانتی و خدمات پس از فروش است . گارانتی دستگاه می تواند کوتاه مدت بوده و برای مثال در سال اول استفاده تمام شود . اما خدمات پس از فروش از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. خدمات پس از فروش شامل تعهد شرکت به تامین قطعات دستگاه می باشد که پس از مدتی ممکن است مورد نیاز قرار گیرد .

نتیجه گیری :

به طور کلی خرید اینترنت دستگاه دسته دوم کاملا مردود است و به هیچ وجه پیشنهاد نمیشود . خرید حضوری دستگاه دسته دوم هم باید منوط به تست حداقل یک هفته ای دستگاه باشد چرا که جز این امکان خرید درست دستگاه وجود نخواهد داشت و کم اوردن دستگاه وسیستم های مختلف ان در اولین شروع به کار دستگاه ممکن است خود را نشان ندهد.

  • دستگاه جوجه کشی هواباتور

سالهای زیادی میشه که قصد راه اندازی یه کسب و کار کوچیک برای خودم رو دارم که پس از مدتی تصمیم گرفتم با کمک خانواده یه مرغداری کوچیک رو راه اندازی بکنم. برای اینکار در یکی از زمین های بایر خودمون در خارج از شهر مجوز ساخت و ساز گرفتیم و همون اول کار برای گرفتن مجوز مرغداری اقدام کردیم. شرایط مختلفی رو برای مجوز مرغداری کوچک گفتن که خوشبختانه امکان مهیا کردن همه ی این شرایط بود و با توجه به اینکه زمین هم بر جاده بود از این نظر هم مشکلی نداشتیم و تونستیم راحت مجوزر اولیه رو بگیریم. مجوزر در چندین مرحله انجام میگیره و هر مرحله بازرسها برای بررسی دقیق شرایط به محل مرغداری مراجعه میکردن .

شرایط رو جوری در نظر گرفتیم که بازرسها هر وقت که می خوان بیان و شرایط رو بررسی کنن و از این جهت مشکلی نداشته باشن. محل مرغداری باید چندین ساختمان مختلف داشته باشه که عبارتند از ساختمان اداری ، ساختمان نگهداری غله ، دفتر دامپزشکی و خوب سالن نگهداری طیور . سالن نگهداری طیور هم با توجه به هدف ما به 3 سالن مختلف با توجه به سن پرنده ها تقسیم بندی میشد که بر این اساس اقدام به ساخت سالن کردیم .

همینطور چند کانکس هم برای نگهبان ها و افراد شاغل در مرغداری قرار دادیم که قرار بود به صورت شیفتی در مرغداری شب ها باشن . توجه به بهداشت از دیگر مواردی بود که من تاکید زیادی روی اون داشتتم و با توجه به اینکه تعداد زیادی رو دیده بودم که ورشکست شده بودن و تو اینکار شکست خورده بودن ، خوب ابدیده بودم و تمامی جوانب احتیاط رو حفظ کرده بودم .

یک دامپزشک بسیار با تجربه هم به عنوان دامپزشک مجموعه استخدام کردیم که در طراحی سالن هم بسیار ما رو کمک کردن . از طرفی دیگه با یک تیم طراحی که به سیستم های مدرن اندازه گیری المان های مختلف تهویه هم دسترسی داشتن و از تهران پیداشون کرده بودیم برای طراحی صحیح تهویه ی سالن وارد مذاکره شدیم تا سیستم تهویه ی مناسبی رو راه اندازی کنیم.

یه جوری کار رو شروع کردم که مثل این بمونه که میخوام پیشرفته ترین و مدرن ترین مرغداری منطقه رو بزنم . هدفم بزرگترین نبود ، بلکه هدفم مدرن ترین بود تا بیشتری رادمان رو از زمین کوچیکم بتونم بگیرم .

فن های مدرن خریداری شدن ، سیستم گرمایش با استفاده از جت هیتر هایی هستن که دوگانه سوزن ، سیستم دانخوری و آبخوری و ... همه به صورت اتوماتیک در نظر گرفته شدن تا ارتباط اپراتورها با طیور به حداقل برسه و سلامت طیور به مقدار زیادی حفظ بشه .

فرایند مجوزگیری هم کم کم داره تموم میشه و تو نوشته ی بعدی بیشتر براتون از فرایند راه اندازی و مراحل جوجه ریزی تو سالن صحبت خواهیم کرد.

  • دستگاه جوجه کشی هواباتور